Gasthaus Pod Filarem

EN
Opening hours (for pickup)Th: CLOSED
DANIA MIĘSNE
Rolada wołowa
tradycyjna rolada śląska z kluskami i modrą kapustą
Closed
Kaczka w kawie
pierś kacza macerowana w kawie, podawana z kluskami i warzywami gotowanymi
Closed
Roladka z kurczaka ze szpinakiem
filet z kurczaka faszerowany szpinakiem w sosie śmietanowy podawany z ziemniakami i surówką
Closed
Wątróbka drobiowa duszona w winie
wątróbka duszona w winie, podawana z bratkartoflami i kiszonym ogórkiem
Closed
Kotlet schabowy w panierce panko
z ziemniakami wędzonymi i sałatą ze śmietaną, i kompresowanym ogórkiem
Closed
Żeberko duszone w sosie
kruche żeberko długo duszone, podawane z panczkrautem
Closed
Kotlet schabowy tradycyjny
z opiekanymi ziemniakami i zasmażaną kapustą
Closed
Polędwiczka wieprzowa
w sosie z grzybów leśnych, podawana z kluskami i fasolką szparagową
Closed
Złocisty medalion z kurczaka
panierowany w płatkach kukurydzianych, podawany z frytkami ziołowymi i surówką
Closed
Loading animation